EKIPA BELOVED.HR

Tadeja
vlasnica Beloved.hr

Tadeja, vlasnica Beloved.hr još je od najranijih dana opsjednuta odjećom. Razlog istom djelomično leži u tome što je tipična »girly girl«, a dijelom zato što je tijekom cijelog svog života okružena odjećom. Sada sa svojom obiteljskom trgovinom nastavlja obiteljsku tradiciju. Pravnica, koju je strast prema modi odvela na drugi put te sada radije piše modne smjernice, nego zakone.

Rok
Investitor

Rok, bez njega bi Beloved.hr ostao samo san. On podržava Tadeju u svim njezinim ludim odlukama te bezuvjetno vjeruje u njezinu viziju. On je njezina desna ruka i prva ljubav. Druga je naravno moda… I Kenzo?

Aco
informatičar

Aco, računalni guru kojem je stalo da online trgovina funkcionira i danju i noću. Brine da sve bude u tip-top formi i na mjestu kako bismo uvijek mogli dobivat vaše narudžbe u inbox i kako bi Vam omogućili da uvijek pravovremeno budete obaviješteni o svim našim ludim idejama koje pripremamo za Vas. I još jedna napomena, djevojke! Naš Aco je slobodan..;)

KENZO
NADZORNIK

Kenzo, naš najmanji, najluđi i najslađi asistent koji je uvijek tu kad želimo napraviti koju dobru fotku. Pažljivo prati dolazak nove robe te potvrđuje i odobrava li izbor modnih komada. On je pravi mjesečar koji svakodnevno kasni na posao, ali to mu ne možemo zamjeriti jer je tako sladak. Nije li tako?